soper
bg
soper
soper

welkom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

soper

title

Group A staat voor Holding ANTRINCO.

De groep beheert momenteel de bedrijven Electrocirkel, EAV en Soper.

Geschiedenis van de groep :

 • 1977 - Oprichting Electro Cirkel N.V.
 • 1992 - Management buy-out .
 • 2000 - Overname De Clerq
 • 2000 - Overname Servitec
 • 2001 - Verhuis Bredabaan
 • 2005 - Overname Thermeclair
 • 2006 - Overname Bulckens
 • 2009 - Overname Soper
 • 2010 - Fusie Bulckens/Soper
 • 2012 - Overname EMJ Lighting
 • 2012 - Overname EAV

Hieronder vind u een korte voorstelling van deze bedrijven en een link naar hun websites.

 

Soper N.V.

SOPER fusioneerde in 2010 met de firma Bulckens. Door deze samensmelting bundelden beide bedrijven hun jarenlange expertise als invoerder en distributeur van een uitgebreid gamma producten in de wereld van gas, stookolie, verwarming, rookgasafvoer, ventilatie en water. Daarnaast bieden wij ook verschillende toestellen en toepassingen aan.

SOPER richt zich tot de professionele markt: gasmaatschappijen, gasdistributeurs, groothandelaars, fabrikanten (OEM) en industrie. Onze klanten vinden bij SOPER een uitgelezen keuze aan producten, leverbaar uit voorraad. Op logistiek vlak werken wij met op maat gemaakte softwareapplicaties die een snelle en correcte levering garanderen.

SOPER vertegenwoordigt heel wat fabrikanten in de Benelux en besteedt veel aandacht aan de keuze van materialen die ze aanbiedt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle producten geïmporteerd en verdeeld worden conform de wetgeving. Bovendien monitort SOPER ook de tendensen op vlak van milieu en energie om ook hier tijdig passende oplossingen te bieden.

Verschillende door ons vertegenwoordigde fabrikanten worden verder op onze website voorgesteld.

> http://www.soper.be/

 

Electro Cirkel N.V.

Als groothandel voor industrie en scheepvaart heeft Electro Cirkel sinds 1977 een uitgebreid en trouw cliënteel opgebouwd.
Dankzij hun gespecialiseerde en gedreven mensen bieden zij u niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten, maar ook de knowhow.
Niet alleen hebben zij pasklare antwoorden voor al uw vragen, maar ze kunnen u ook, mede dankzij ruime voorraden, snel de nodige producten leveren.

> http://www.electrocirkel.be

 

 

EAV N.V.

EAV werd opgericht in 1973 als leverancier van explosieveilig materiaal. Ondertussen is EAV uitgegroeid tot de specialist in de Benelux in deze materie met een pallet aan materialen van gerenommeerde Europese fabrikanten en tot het gamma behoren explosieveilige verlichting, klemmenkasten en bedieningskasten, verwarming, ventilatie, schakelmateriaal, aardingsystemen, tracing, aansluitmateriaal, bedieningselementen, stopcontacten, stekkers enz……
Vanwege de complexiteit in de regelgeving zijn ook advies en opleiding erg belangrijk. De specialisten van EAV staan klaar met deze toegevoegde waarde en de nodige stock aan producten.
Tot hun klanten behoren grote raffinaderijen, petrochemische bedrijven, de farmaceutische industrie en bedrijven in de tertiaire sector, studieburelen en installatiefirma's, kortom alle bedrijven die met Atex regelgeving te maken hebben, Atex is de afkorting van Atmosphere Explosif!
EAV is reeds jarenlang een betrouwbare partner wat betreft leveringen, advies en training in dit niet eenvoudig productengamma waar regelgeving, know how en reputatie erg belangrijk zijn.

> http://www.eav.be

 

Group A - Bredabaan 100 - B-2170 Merksem

sopersoper